Vores emballage

At passe godt på sig selv går hånd i hånd med at passe godt på planeten. Derfor anvender vi emballage, der kan genbruges og som kan have et langt liv udover første brug.

VORES GLAS-EMBALLAGE

Vi bruger kun gennemfarvet glasemballage - aldrig spraymalede. Dette sikrer at indholdet i cremerne flaskerne og krukkerne forbliver stabile og mindre belastende for miljøet.

GLASKRUKKER

Vi bruger klassiske apoteker-glaskrukker, som er velegnede for essentielle olier, kosmetik og hudplejeprodukter.

En tom cremekrukke kan bruges som pilleæske, fyrfadslysestage og mange andre ting.

GLASFLASKER

Vores glasflasker af høj kvalitet sikrer, at de er velegnede til essentielle olier, kosmetik og hudplejeprodukter

PLASTIKKRUKKER & -FLASKER

Vi bruger kun glaslignende PET plastik af høj kvalitet, der omdannes til kuldioxid og vanddamp ved fuldstændig forbrænding.

PET-plast er genanvendelig ved lav varme.

I modsætning til andre plastmaterialer siver PET-plast ikke ned i jorden, når de placeres i affaldsanlæg og vil derfor ikke forårsage jordforurening.

ALUMINIUMSLÅG

Lågene er fremstillet af aluminium med EPE liner. Belagt med epoxy, der ved fuldstændig forbrænding nedbrydes til kuldioxid og vanddamp. Obs: Fordi lågene er fremstillet af aluminium anbefaler vi, at man afleverer dem til genanvendelse efter endt brug, da det er en bedre udnyttelse af ressourcen. Du kan aflevere lågene via de kommunale affaldsordninger.

KOSMETIKÆSKER OG FORSENDELSBOKSE

Alle vores æsker er FSC-certificerede.

FSC (Forest Stewardship Council) er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir.

I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordenligt sikkerhedsudstyr og løn.