90 dages øjenforbedringsudfordring

90 dages øjenforbedringsudfordring

100.00

Brug 10 minutter om dagen og få bedre syn på 90 dage.

Har du lyst til at forbedre dit syn og dine øjne helt naturligt, men kniber det med at forblive standhaftig?

Så tilmeld dig min 90 dages online øjenforbedringsudfordring.

SÅDAN FOREGÅR DET

Giv dig selv 10 minutter hver dag i 90 dage. Så sender jeg dig én gang om ugen de øvelser, du skal udføre dagligt i den følgende uge.

Der følger også en lille Youtube-video med til de fleste øvelser, som viser hvordan man gør.

Pris 100kr.

HVORNÅR FOREGÅR DET

Vi starter i september og i 12 uger frem. Nye øvelser bliver sendt til dig én gang om ugen.

DETTE SKAL DU BRUGE

MSM øjendråber er afgiftende og fugtende for øjnene, og vil indgå som en stor del af kurset. Du kan selv let lave dråberne, af destilleret vand, salt og MSM-pulver. Du finder opskrift på lav-selv-dråberne her

Eller du kan købe af mig

Eller du kan købe her

DET TEKNISKE

Når du har betalt, får du en gang om ugen fra den 4.. august2019 en email med links til videoer og instruktioner, og så kløer du bare på..

Quantity:
Add To Cart

Forbehold:

Dette kursus bør ikke tages som medicinsk rådgivning, og kan ikke erstatte en konsultation med din læge. Hele kurset er baseret på Hanne Robinsons egne erfaringer og research. Kurset foregår 100% på eget ansvar. Hanne Robinson og HaroCare tager hverken medicinsk, lægeligt eller juridisk ansvar for komplikationer opstået som følge af, eller indirekte følge af brugen af disse råd, øjendråber, samt træningsformer. Opsøg altid egen læge inden opstart af nyt trænings- eller livsstilsprogram. Og husk at din krop og din sundhed er dit ansvar.