Palo Santo Sticks

Palo Santo Sticks

99.00

5 stk. stave

Palo Santo træ

Fremstillet efter bæredygtige principper og etisk samlet i naturen.

Palo santo er kendt som et helbredende og et åndeligt træ, der vokser i de kystnære områder i Sydamerika. Det er en træsort med et meget højt indhold af æteriske olier i harpiksen, og tilhører samme botaniske familie som frankincense, myrra og kopal.

I Sydamerika er Palo Santo i årtusinder blevet brugt til både at rense luften for bakterier, men i høj grad også til at rense for ånder og dårlig energi, og den har også ry for at have en masse mystiske egenskaber.

Palo Santo-træets olie og aromatiske harpikser er også kendt for at kunne stimulere immunsystemet og bekæmpe inflammationer, og røgen menes at vække spiritualitet og fremkalde mindfulness og væren i nuet – og så er den en fremragende naturlig myggeafleder.

Vores palo santo er dyrket på en 100% bæredygtig måde i Peru. Vi får den fra Anima Mundi Herbals i USA, der samarbejder direkte med en lille familie fra Chiclayo-regionen i Peru, som dyrker disse hellige træer i harmoni med naturen.

Hvordan man bruger Palo Santo:

Hold på palo santo-pinden så langt fra den brændende ende som muligt. Hæld den i en 45 graders vinkel, tænd den med et stearinlys eller en lang tændstik, lad den brænde i ca. 30-60 sekunder, og pust så forsigtigt flammen ud. Nu skulle der gerne være en god orange glød i den tændte ende.

Gå langsomt igennem det værelse eller område der skal renses, mens du vifter røgen rundt i rummet.

Skub røgen ind alle steder. Når du passerer en åben dør eller et vindue, kan du skubbe røgen udenfor og sende de negative energier med den.

Glem ikke dørkarme og vinduesrammer. Hvis gløden på din pind begynder at falme, kan du puste forsigtigt på den eller give den lidt ild igen.

Sluk pinden når du er færdig, ved at lægge den glødende ende på en sten, i en ildfast skål, i jord eller i sand, indtil der ikke længere kommer røg fra den. Brug ikke vand til at slukke den med - det vil ødelægge træet, og gøre det sværere at tænde næste gang.

Vær altid forsigtig og opmærksom, når du arbejder med ild og gløder.

Læs alt om Palo Santo.

Quantity:
Læg i kurv